Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 052684-HG-01/04 | ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 16. CAD. NO:6/ÇORUM/TÜRKİYE | aly geleneksel lezzetler diyarı | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C4- ODA SICAKLIĞINDA SAKLANABİLEN ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ UN VE UNLU MAMULLER ÜRÜN GRUBUNDA;
- SADE LAVAŞ
- TAM BUĞDAYLI LAVAŞ
- BAKLAVALIK/BÖREKLİK YUFKA
|
PROCESSING OF AMBIENT STABLE PRODUCTS IN THE PRODUCT GROUP OF CEREAL AND CEREAL PRODUCTS;
- WHEAT FLOUR TORTILLA,
- WHOLE WHEAT TORTILLA,
- PHYLLO PASTRY SHEET FOR BAKLAVA/BOREK
|